Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2015 11:32 - Мъжът във връзката според звездите!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 12162 Коментари: 0 Гласове:
1



 
МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ

 

(1 ЧАСТ – КОЗИРОГ, РАК, ВОДОЛЕЙ, ТЕЛЕЦ, СТРЕЛЕЦ, ОВЕН)

 Може да го попитате какъв спорт обича или къде е учил, но най-добрия начин да разберете нещо за него е да го узнаете рождената му дата. Защо ли? Защото неговият хороскоп ще ви разкрие какъв ще бъде във връзката ви. Освен това може да използвате тази информация, за да му кажете как искате да се държи.

 КОЗИРОГ

Той е традиционалист и независимо от лишеното му от емоции държание мъжът козирог е подходящ за връзка. Ако прекарвате повече от 48 часа заедно, много е вероятно той да реши, че сте част от него самия. Козирогът обича сигурността и се стреми към мястото, където може да я намери. Отделен въпрос е колко на сериозно ще приеме връзката ви. Много често козирогът се впуска в дадена връзка, просто защото всички го правят. В такива случаи любовта няма да е една от централните теми за него.
Ако обаче тя е важна за него идват ред други усложнения на които ще станете свидетел. Това дали е влюбен във вас или поне, че е способен на любов зависи от това колко харчи за вас. Само и единствено ако си е загубил ума по вас ще отвори широко портфейла си, защото по принцип е стиснат. Като харчи пари за вас той всъщност прави инвестиция и ви казва колко сте ценна за него. С една дума вие за него сте бизнес. Ако ви позволява да управлявате финансите му значи има сериозни намерения.
Последният знак е официалното представяне пред семейството му и желанието му да се срещне с вашето. Няма значение дали мрази роднините си, това също е част от „сделката” за която настоява.

РАК

Ракът върви в една посока и една посока и само една посока и така до град Тотална обвързаност . Ако правите секс това за него означава, че сте подписали договор. Разбира се има и похотливи раци, така, че го проверете го поне 3 пъти, за да сте сигурни, че нещата са сериозни. Когато сексуалната част е изпълнена той ще потърси нови доказателства с които да ви увери, че има силен интерес да бъде ваша половинка. Те включват отменяне на ангажименти само и само, за да бъде с вас, постоянни обаждания и опити за налагане на рутина в отношенията ви. Ракът веднага започва да изпълнява задълженията си на ваше гадже. Любовта му към вас е собственическа, обсебваща и традиционна. Колкото повече отвръщате на чувствата му, толкова по-умело той играе своята роля. Опасното с него е да не изпаднете в рутината на всяка връзка. Понякога ракът не знае какво точно иска и не е директен в изказването на желанията си. Това е нещо, което трябва да отработите в отношенията си с него. Когато налапа надълбоко любовната въдица той става обладан от мисълта за вас. Има склонност към драматичното на което гледа, като неотменна част от процеса на влюбване.
В един момент ще е еуфоричен и ще ви покаже висините на романтиката, а в друг ще се държи, като отчаян старец, който има нужда да види чувствата ви към него. Каквото и да правите няма как да не минете през този процес. Трябва да го изтърпите. Накрая има още едно изпитание. Срещата с майката ще е вашият Страшен съд. Независимо от отношенията им, той е обладан от духа на майка си.  Спестете раздразнението си и се покажете пред нея в най-добрата си светлина. Когато всичко е наред и вашият рак се успокои той прави всичко, което един семеен мъж трябва да прави. До този момент може да преживеете много неспокойни дни, но един път постигнете ли целта той ще в ваш до смърт.

 ВОДОЛЕЙ

Водолеят търси най-добър приятел... с някаква полза. Идеята му за връзка е свързана с нещо като приятелски отношения със сексуален елемент. Той ще спи наляво и надясно, защото е развратник по природа. Неговата партньорка трябва да може да издържа на всичкото напрежение идващо от неговата шайка.  Водолеят няма проблем да е с всяка, но малцина са тези с които може да изгради по-специални отношения. За да сте 100% сигурна къде сте в неговата схема има само един начин да проверите – неговите приятели. Те са неговият борд на директорите. Имате ли тяхното одобрени може да го спечелите напълно. Каквито и извратени трикове да му прилагате, не спечелите ли сърцата на приятелите му сте загубена. Всичко в отношенията ви ще става постепенно. Когато един път осъзнае, накъде е тръгнал той влиза в релси много бързо. Емоциите започват да го водят и той малко или много се превръща във ваш слуга, който винаги е готов да ви доставя удоволствие. Тогава вече е лесно управляем. Ще ви прави малки жестове с надеждата да ви направи поне малко щастлива, после ще се нагажда към вашите навици и ще прави каквото и както искате (навсякъде).

ТЕЛЕЦ

Любовта на телеца прилича на голяма мечешка прегръдка. С неговата топлина, сигурност, чувствителност той направо ще ви зашемети. Избийте си от главата да търсите доказателства за любовта му – тя е безспорна. Когато е влюбен е наистина – при него няма половинчати неща. В едно нещо не е никак срамежлив – веднага превключва за всичко на „ние”. Обича спокойствието и уюта. Ще ви хареса начина по който ви помага и става част от живота ви. Без съмнение храната е едно от най-важните неща в живота му. Отначало ще се питате как всичко е толкова просто и лесно. След като вече сте заедно идва и трудната част. Приемете, че за него вие сте част от живота му. Не минава много време и той се сраства с дивана в хола. Често ще го намирате заспал с дистанционното в ръка, бутилка бира  и купа с ядене на масата. Вие ще трябва да поддържате огъня на връзката и да държите пламък под задника му, за да се случват нещата във връзката ви. Трудно е да задържите вниманието му, но ако успеете ще живеете в един постоянен меден месец.

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът не се е родил с лице на покерджия. Ако е щастлив с вас ще реагира. Ако е нещастен погледът му ще минава през вас, като през стъкло. Той крачи бързо движейки се към някаква своя си крайна точка на удовлетворение. Просто стрелецът адски се страхува да не загуби свободата си и боготвори независимостта си. Не е от типа, който може да вържете, ако сам не го е решил. Стрелецът е имунизиран срещу думата вина и това не го прави един от най-учтивите хора с които сте се срещали. Убедете се, че той просто не прекарва с вас времето си без са има сериозни намерения. Ако говори с вас за бъдещето, дори да е за утрешна вечеря, значи не ви приема само като приятелка за секс или за нещо друго. Разбира се пак не може да се 100% сигурна в него. Тестът при него е дали иска да замине някъде с вас, а ако плати разходите по пътуването значи намеренията му може да са сериозни. Ако все още се понасяте, когато се върнете може да сте сигурна, че сте в играта. Връзката с него не е точно дълбока и тежка, а по-скоро авантюристична. Ако се спогодите може да се смятате за гениалната жена демон, която той е търсил цял живот.

 

ОВЕН

Под маската на плейбой се крие едно старомодно момче, което си пада по традиционните ценности. Въпреки че не си признава той е човек на правилата и очаква половинката му да ги следва. Колкото и шокиращо да звучи овните търсят девственица с която да сподели вечността, въпреки че преди това е оставил използвани презервативи из целия град. Повечето от тях се женят млади. Когато се оженят всички правила изхвърчат през прозореца. Запомнете – той обича да нарушава правилата, дори когато са неговите. В името на любовта той ще промени всичко. По природа е груб, мрази да се извинява и абсолютно егоцентричен. За да го накарате да се държи добре има само няколко начина: да плащате за услугите му, да го изнудвате или да го накарате да се влюби във вас. Постоянството не е една от отличителните му черти, така че трябва да го държите изкъсо и да го научите да ви се подчинява. Излезе  ли от кожата си и ви се ядоса това е сигурен знак за чувствата му. Научи ли се да се извинява и да признава вината си може да сте спокойна, че сте открили по-добрата му половина.
Появи ли се с подарък – забравете за по-нататъшните въпроси – той е ваш.


МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ

 

(2 ЧАСТ – ДЕВА, РИБИ, ВЕЗНИ)

Може да го попитате какъв спорт обича или къде е учил, но най-добрия начин да разберете нещо за него е да го узнаете по рождената му дата. Защо ли? Защото неговият хороскоп ще ви разкрие какъв ще бъде във връзката ви. Освен това може да използвате тази информация, за да му кажете как искате да се държи.

ДЕВА

Девите обичат да се влюбват, защото за тях влюбването е мания, а манията означава много работа, която трябва да бъде свършена. Всяка дева е предразположена към това да бъде манияк, който иска да знае и последния малък детайл от собственото си съществуване, като стига дори до изследване на случайните връзки с другия пол. Това включва всичко, което може да се свърже с вас. Той ще проучи имате ли хоби, как върви кариерата ви, фирмата в която работите, колегите ви, какви са интереси ви, градът откъдето идвате, навиците ви, музиката, която харесвате, имате ли кола, хороскопа ви.... всичкоооооо. В това търсене за него няма да има нищо свята и ще рови около вас, както куче за кокала си.
Мъжът дева мрази да се разкрива, така че всичката тази детективска работа няма да бие на очи. Ще събира информация от вас по време на разговори и след това ще сглобява дребните факти, които сте изпуснали. След като ви е проучил като Гестапо идва ред да вие да разберете, че просто си е такъв. Ако отидете на някое затънтено място вижте дали  е проучил всичко за района – население, забележителности, любопитни факти, местната кухня.
Всичко в живота на мъжа дева опира до фактите. Ще иска да знае какво ви движи емоционално и в кариерата. Преди да се захване с нещо и някого мъжът да иска да знае с какво си има работа. За да си осигури така желаното спокойствие той ще си нарисува собствен психологически портрет  касаещ вашите връзки, отношения, потенциал и посока на развитие. Това му трябва, за да може да ви сграбчи  и след това да ви служи по най-добрия начин. Мъжът дева обича със страстта на фанатик.

 РИБИ

Не е необходимо да сте гений, за да разберете кога един мъж риба в влюбен. Четката му за зъби вече ще е у вас, ще празнува една седмица с вас, ще има избрани имена за децата и всеки път когато го погледнете ще засиява. Този мъж обича, обожава самото влюбване.  Толкова е обсебен от емоцията си по отношение на вас, че не може не ги споделя и показва наляво и надясно, дори да се опитва да ги скрие. С който и да има връзка, мъжът риби ще се опитва да се прави на невинно сърне, за да накара половинката си да го глези или да му прави неща, които той не иска, защото са му неприятни. Това не подлежи на коментар – той живее, за да се грижи някой за него. Но! Ако ви обича, той, като отплата също ще се грижи за вас. А отвори ли непрекъснато портфейла значи има сериозни намерения. В този случай ще се опита да изгради отношения на равенство с вас, което е допълнителен знак за истинската му любов. И тогава ще се опита да стане зрял мъж, защото досега във връзките си винаги се е бил бебе или е играл ролята на жертва. Новата роля ще го вдъхнови да бъде по-сериозен и отговорен в действията си. Очаквайте шантави любовни сценарии на тема „Ние срещу целия свят”. Любовта му е дълбока и напълно отдадена. Ще отиде на края на света заради вас. Мъжете риби дават любовта си безусловно, дори да се стигне до абсурди в които дори да поиската да стъпвате отгоре му той да се съгласи. Един път влюбил се той губи чувството си за достойнство.

ВЕЗНИ

Когато мъжът везни се влюби ще има много любов, романтика и още повече любов и още повече романтика. Лошото е, че вие трябва да поемете отговорността. Да, идеята му за обвързване означава да бъде зависим от вас и вие да определяте посоката на живота му. Точно когато си мислите, че сте намерила своя принц, който не се страхува да говори за бъдещето, разбирате, че това значи да сте негова майка, да го насърчавате във всеки аспект на живота и дори да плащате за това. Това обикновено проличава след първия месец, което е достатъчно време да разберете, че той не е способен да ви обича толкова, колкото да харчи парите ви. Разбира се не всички везни са такива, но се случва доста често, за да е просто съвпадение, така че бъдете внимателни. Ако избегнете проклятието на везните и попаднете на някой сладък екземпляр, тогава ще сте сигурна, че е напълно ваш и работи, за да изгради екип в живота с вас. Очаквайте календарът ви със събития да е запълнен до следващите 100 години, когато сте станали част от  препълнения му график. Ако идеята за живота на Сиамските близнаци ви допада омъжете се, защото нещата ще се развиват все по-добре.
В случай, че това не се случи и той не започне да се държи като ваш съпруг накрая на първия месец, очаквайте скорошната раздяла с този Ромео.

МЪЖЪТ ВЪВ ВРЪЗКАТА СПОРЕД ЗВЕЗДИТЕ - БЛИЗНАЦИ, ЛЪВ, СКОРПИОН

 

(3 ЧАСТ – БЛИЗНАЦИ, ЛЪВ, СКОРПИОН )

Може да го попитате какъв спорт обича или къде е учил, но най-добрия начин да разберете нещо за него е да го узнаете по рождената му дата. Защо ли? Защото неговият хороскоп ще ви разкрие какъв ще бъде във връзката ви. Освен това може да използвате тази информация, за да му кажете как искате да се държи.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците обичат самата любов и често хвърчат из страната на приказките в която обичат да се загубват и да живеят с фантазии, досущ като Питър Пан. Мъжът близнаци работи денонощно, за да създаде своя въображаем свят и да ви убеди, че сте част от него, като ви омайва със сладки приказки, безкрайни обещания и малки изненади. В края на краищата кой може да издържи на постоянните забавления, които предлага влюбения близнак?  Накрая ще изглежда сюреалистично да си помислите, че това не е правилния човек за вас. Колко сте глупава! Споменал ли е нещо за връзката ви и за общо бъдеще?  Много малко хора знаят какво наистина се върти в главата на мъжа близнаци. Добре дошли в тъмната страна на зодията. Този тип има реле, което автоматично се изключва, когато му се намекне за носенето на отговорност. И тогава на сцената се появяват доктор Джекил и Мистър Хайд, които направо ще ви побъркат.
Близнаците обичат да имат много възможности и когато се озоват на някои кръстопът на промяната направо изперкват. Няма да има значение колко сте спокойни един с друг и колко щастливи са отношенията ви, той просто вижда това като възможност да осъществи стремежа си към свобода и самоидентичност. С толкова гласове в главата му не може и да очаквате друго. Той просто е възприел вашия като един от тях. Просто това е природата му – да гони Михаля. Ако не е такъв е някакво рядко изключение. Тогава ще получите ключовете от сърцето му. И ще имате отговор на въпроса защо толкова се старае в началото на връзката ви... просто защото си знае какъв задник е и че евентуално може да хукне нанякъде по средата на връзката ви.

ЛЪВ

Да бъде сам не в стила на лъва. В края на краищата как ще разбере за своята изключителност, ако някой не го боготвори всеки ден. Или най-малкото няколко познати, които да търсят благоволението му. Със сигурност е много егоистично, но това е природата на мъжа Лъв. Ако преглътнете този факт вие сте примамката на която ще се хване. Не че това ще е работа за която ще получите благодарности. Трябва просто да сте щастлива, ако сте обект на чувствата му. Той е господар на чувствата и няма да търпи да отричате съществуването им. По природа искат да е отгоре и не познава граници в изразяването на любовта си, чрез подаръци, жестове и ласкателни подаръци. Ще направи всичко по силите си, за да разглези глупавите момичета. Ще ви накара да си мислите, че любовта му към вас върти земята, че вие сте неговото вдъхновение и премахвате така силния му егоизъм. Като на негова муза постоянно ще ви показва благодарността си за всичко това.  Ако искате да разбере до каква степен ви обича проверете сметките му. Лъвът обича да слага парите си там, където е сърцето му. Когато е влюбен той иска да се похвали с вас, като с най-ценната си придобивка. Ще ви показва из града и наляво и надясно, за да ви забележат всички. Очаквайте да се представи в най-добрата си светлина на джентълмен, който ви превежда всекидневно по червения килим. Внимание! Може да се окаже и голям тиранин. Вие сте втория човек в йерархията (след него) и всички трябва да ви се кланят. Наказанието за всяко неподчинение е уволнение. Има си неговата посока и ако някой не му отърва, просто го разкарва от живота си.

 СКОРПИОН

Скорпионът се събира само с жена, която има правилната доза чар, търпение и сила да го издържи. Ако ги притежава, ще може лист след лист, като лук да разкриете това студено и тайнствено същество. Ще ви залее със страстно себеотдаване, което ще ви създаде чувство за безгранично щастие. Той много рядко споделя емоциите си, така че когато го прави е откровен. Скорпионът прави такъв секс, че ще изпоти задника ви посред зима на върха на някой леден айсберг в Антарктика. Няма да се впусне в сериозна връзка ако няма космическо привличане и тотално отдаване. Ще свали света в краката ви ако ви обича. Дори може да се извини, когато сбърка в нещо. Разбира се той винаги има неговите си лични дела и необясними вярвания и ще иска да има последната дума във всичко. Въпреки лошото си държание понякога, скорпионът винаги иска да знаете, колко много се нуждае от вас и ви иска. Ако сте номер 1 в списъка му, по-добре да сте много сериозна – той мрази да греши. Първия човек на който ще звънне ако има проблем сте вие. Така че винаги е добре да имате подготвени правилни отговори. Скорпионът е много подозрителен, така че може да създаде някои кризисни ситуации само и само, за да ви провери. Точно така: дори силно влюбен мъжът скорпион няма да остави старата си краста – манипулацията. За него линията между доброто и злото е много тънка и често сам не знае кога я престъпва. Това е което го прави най-мразения и неразбран знак от целия зодияк. Последната стъпка по превземането на мъжа Скорпион е когато ви представи на всички, които познава. Когато вече не сте негова тайна, може да сте сигурна, че ви обича.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1775267
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930