Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2011 21:18 - СТИГАМ ПЪРВА И ТЕ ЧАКАМ ТАМ
Автор: lorchyto Категория: Тя и той   
Прочетен: 1371 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 25.02.2011 14:46


 СТИГАМ ПЪРВА И ТЕ ЧАКАМ ТАМ

Да, аз ще попитам за посоката. Той нямало да пита за посоката. Чудесно! Нека се върти до откат из уличките на непознатия град и да ръчка GPS-a си последен модел с риск да катастрофира. Ние ще спрем, усмихнато ще попитаме някой минувач как да стигнем до желаното място и ще го чакаме да пристиге там с GPS-a и без нервите си.
Нещата стоят така още от раждането. Чакаме ги да проходят, да проговорят, да се научат как се използва гърнето, да влязат в пубертета, мъчително да излязът от него...
И не стигат всички тези усилия, та на финала от тях се очаква: Да се борят за нашата любов. Да се грижат за нас. Да имат добра работа. Да осигурят прехраната на семейството и образованието на децата. Да се поддържат в приличен вид. Да бъдат мъжкари, а не мрънкащи за всяка неудача лигльовци.
Ако не постигнат това, в очите на всички те изглеждат пълен провал. В същото време ние (жените) имаме пълна свобода на действие.

МОЖЕМ ДА РАБОТИМ, МОЖЕМ И ДА НЕ РАБОТИМ

Разбира се, че в наши дни е нормално жената да пачели пари наравно с мъжете. За разлика от тях обаче, това я издига на пиадестал. Ти работиш, грижиш се за децата, търчиш на родителки срещи, пазаруваш, въртиш къщата. Имиджа ти избщо нямя да пострада, ако решиш да напуснеш работа - жената държи званието "домакиня", независимо кой готви и чисти в къщи. И тази домакиня печели всеобща възхита, когато вдига нещо тежко. Ти "мъкнеш" торбитеот пазара, а той ги "носи".

ТИГРИЦА ИЛИ КОТЕНЦЕ - ИЗБЕРИ САМА

Той трябва да се пребори за твоето сърце. Ти евентуално ще му позволиш да опита. Ако той стой в ъгъла и чака да го забележиш и "свалиш" значи е мухльо. Ако обаче ти направиш първата крачка, значи си смела, страстна и уверена.

ТИ ИМАШ ПРОБЛЕМИ ТОЙ ГИ РЕШАВА

Да направят от мухата слон е лукс, който се полага само на жените. Няма да е странно, ако половин час се тюхкаш за бримка на новия чорапогащник, а след това още два часа обикаляш магазините за нов. При мъжете и покупка на крем за ръце изглежда странно, дори отрудените им длани да са се напукали до безобразие.
Ти имаш право да пищиш, понеже си видяла хлебарка в банята или в стаята лети нещо едро. От него се очаква невъзмутимо да убие нашественика.
В света на жените счупеният нокът е трагедия, което заслужава всеобщо съчувствие. За него е срамно дори да легне болен.
Грижата за ТВОЯТА кола е НЕГОВА работа.
Ако комшиите те видят да тътриш гумите за сезонната им смяна към багажника, целият квартал те налича "мъжко момиче". Партньорат ти по - добре да не разбира как наричат него.

ЕМОЦИИТЕ - ИЗКОННО ЖЕНСКО ПРАВО

Мажеш да хлипаш в киното колкото си искаш, без да се притесняваш, че ще те набедят за гей. Нека той опита да ревне!

ДАМА СЪМ, НЕ БЪДИ ПРОСТАК

Ако един мъж не иска да го сметнат за пъленкретен, той трябва да се държи с дамите като кавалер. Много по - удобно е да слезеш от автобус, когато мъж ти подаде ръка. Той е обречен никога да не усети това удобство. Но пък трябва да се погрижи за безпроблемното ти стигане до вкъщи след парти, защото "внезапно ти е прилошало".

ТИ МИСЛИШ, ТОЙ МРЪНКА

Четирите ти куфара в багажника за лятната почивка според него са скандамно много. Но само до момента в който си нареже крака на мида и се окаже, че спасителните лепенки и риванолът са в един от тези куфари.

Накратко казано,да си жена е прекрасно. И Оскар Уайлд е бил напълно прав - жената не трябва да бъде разбирана, тя просто трябва да е обичана. С всички произтичащи от това отговорности!


image




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. priqtel12 - Да, така е:
06.04.2011 11:02
"Жената не трябва да бъде разбирана, тя просто трябва да е обичана."
Пожелавам ти го!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lorchyto
Категория: Лични дневници
Прочетен: 418625
Постинги: 157
Коментари: 159
Гласове: 780
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930